0
http://cdn.static1.rtr-vesti.ru/p/xw_1189799.jpg 

Πλάτες στην ΙSIS κάνουν απροσχημάτιστα και απροκάλυπτα Ευρώπη και Τουρκία.Εκτουρκισμός της ευρωπαικής πολιτικής στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.Δικαίωση της κατάρριψης του ρωσικού Su 24 από τις Βρυξέλλες αφού η Ευρώπη όπως και η Τουρκία έκλεισαν τον εναέριο χώρο τους για τα ρωσικά βομβαρδιστικά που επιχειρούν κατά του Ιλσμαικού Κράτους και της τρομοκρατάις στη Συρία. Oι ρώσοι πιλότοι που επιχειρούν κατά των τρομοκρατών στη Συρία είναι υποχρεωμένοι ν΄αποφεύγουν τον εναέριο χώρο της Ευρώπης αφού αυτή η τελευταία απαγόρευσε την πτήση τους στον δικό της εναέριο.



Οι ευρωπαικές χώρες και η Τουρκία έκλεισαν τον εναέριο χώρο τους στα στρατηγικά ρωσικά βομβαρδιστικά που επιτελούν χτυπήματα κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ανακοίνωσε το Σάββατο στοςυ δημοσιογράφους ο αναπληρωτής διοικητής της ρωσικής στρατηγικής αεροπορίας ο στρατηγός Anatoli Konovalov.Σύμφωνα με αυτόν οι ρώσοι πιλότοι ήδη χαρα΄σουν την πορεία τους αποφεύγοντας τον κλειστό ουρανό της Ευρώπης.

« Χρησιμοποιήσαμε την βάση Olenegorsk στην Αρκτική το αεροδρόμιό μας το πιο παράκτιο.Αυτή ήταν η μόνη μας επιλογή για να επιτελέσουμε την αποστολή μας αφού Ευρώπη και Τουρκία έκλεισαν τον εναέριο χώρο τους στα βομβαρδιστικά μας « , δήλωσε ο στρατηγός Konovalov.Ενώ πρόσθεσε ότι κι υπό αυτές τις συνθήκε η ρωσική αεροπορία επιτέλεσε εις το ακέραιον το καθήκον της. sputniknews 19/12/15
 






ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top